Iskolai közösségi szolgálat

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság részt vesz az érettségi bizonyítvány megszerzéséhez szükséges iskolai közösségi szolgálat szervezésében. Örömmel fogadunk tanulókat az természetvédelemmel és ökoturisztikával kapcsolatos feladatok ellátására az Igazgatóság tájegységeiben.

Az iskolai közösségi szolgálatra jelentkezők közül a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósággal együttműködési szerződést kötött intézmények hallgatói elsőbbséget élveznek, de a jelentkezések sorrendjében más intézményekből is fogadunk hallgatókat.

A iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatban érdeklődni lehet:
Marosi Beáta ökoturisztikai környezeti nevelési ügyintézőnél: Tel.: +36 66 313 855, e-mail: kmnp@kmnp.hu

A tanulók számára étkezést, valamint utazási és egyéb költségtérítést az iskolai közösségi szolgálat idejére nem áll módunkban biztosítani.

Iskolai közösségi szolgálatra jelentkezőknek:

  1. Kérjük, tájékozódjanak előre nemzeti parkunkról az Igazgatóság honlapján (működési terület, tájegységek, látogatóközpontok).
  2. Válasszon helyszínt az iskolai közösségi szolgálat letöltésére (lehetőleg lakhelyhez közel).
  3. Az Igazgatóság Írásbeli megkeresése postai úton vagy e-mailben (mely tartalmazza a tanuló és a küldő intézmény adatait: név, cím, elérhetőségek, évfolyam, intézmény megnevezése, valamint az iskolai közösségi szolgálat tervezett  helyszínét és időpontját, a szükséges nyomtatványokat, fogadónyilatkozat, igazolás stb.). Kérjük, hogy az jelentkezéshez mindenképpen csatolják a tanuló által kitöltött űrlapot

Az iskolai közösségi szolgálatra való jelentkezéshez szükséges űrlap innen tölthető le.

Közösségi szolgálat a Körösvölgyi Állatparkban

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelyén az alábbi időszakokban teljesíthető az iskolai közösségi szolgálat az idei évben:
         2024. június 24-28.
         2024. július 15-19.
         2024. augusztus 12-16.
Az iskolai közösségi szolgálatra való jelentkezéshez kérjük, hogy a fenti űrlapot kitöltve küldjék el a kmnp@kmnp.hu e-mail címre.