Kaszálási bejelentő

Tisztelt Gazdálkodók!

A Natura 2000 gyepterületeken, valamint az MTÉT előíráscsoportokban lévő kaszálási bejelentési kötelezettségüket az itt található kitöltött és aláírt formanyomtatvány, vagy a formanyomtatványban kért adatokat tartalmazó dokumentum/levél Igazgatóság részére történő megküldésével tudják teljesíteni. 

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (továbbiakban: E-ügyintézési tv.) 1.§ 17. a) pontja alapján Igazgatóságunk elektronikus ügyintézést biztosító szervként lehetőséget nyújt a kaszálás bejelentések elektronikus ügyintézésére is.

A bejelentés megtételére e-Papír szolgáltatás használatával nyílik lehetőség. Az e-Papír szolgáltatás (elérhetősége: https://epapir.gov.hu) Központi Azonosítási Ügynökön keresztül történő bejelentkezést követően vehető igénybe.

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel.

Az Ügyfélkapu olyan azonosítási szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó biztonságosan léphessen kapcsolatba az elektronikus közigazgatási ügyintézést, illetve elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat nyújtó szervezetekkel.

A fent elérhető nyomtatvány kitöltés után az e-Papír felületén csatolt dokumentumként feltölthető és beküldhető a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság részére.

Segítség

Az e-Papír felhasználói kézikönyv elérhető:
https://ugyintezes.magyarorszag.hu/dokumentumok/epapir_felhasznalo_kezikonyv.pdf