Vezetett és egyéni e-bike túra lehetőségek a Körösvölgyi Állatpark kínálatában

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda, valamint az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ 2020-ban a hazai nemzeti parkok számára elindította az E-Kerékpár Programot.

Ennek keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjának vendégei kényelmes módon ismerhetik meg a környező vidék természeti értékeit.

A rendkívül egyszerűen működő elektromos rásegítésű kerékpárokat, avagy pedelec bicikliket használva pár perc felkészülés után a teljesen kezdők és idősek is könnyedén útra kelhetnek, és kevés erőfeszítéssel barangolhatják be a Szarvas körüli, holtágakkal, árterekkel, tavakkal, gazdag flórával és faunával rendelkező vidéket.

Minden szombaton vezetett túrákat biztosítunk, amiken a jelentkezők a Körös-ártér természeti kincseit, a közeli kastélyok és kúriák történetét, helytörténeti érdekességeket, vagy akár a nemzeti park Cserebökény részterületének gazdag madárvilágát is megismerhetik. Ezeken felül egyéni kölcsönzésre is van lehetőség.

E-bike túráinkról és egyéni kölcsönzéseinkről, valamint árainkról az alábbi hivatkozásra kattintva kapnak bővebb tájékoztatást:

https://www.kmnp.hu/hu/e-bike-turak

e-bike túra

e-bike túra