Terepjáróval a Kis-Sárréten

A Körös-Maros Nemzeti Park egyik legváltozatosabb és egyben legértékesebb részterülete a Kis-Sárrét. A megmaradt mocsarak, a Biharugrai- és a Begécsi-halastavak, a kiterjedt erdők és az igen fajgazdag gyepterületek minden évszakban kínálnak látnivalót a természetszerető emberek számára.

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság ennek a 8000 hektáron elterülő részterületnek a behatóbb, alaposabb megismerését kívánja megkönnyíteni egy terepjárós programlehetőség indításával.

A gépjárműhasználattal kombinált szakvezetés lehetőséget kínál a Kis-Sárrét különleges értékeinek felfedezésére mindazoknak, akik rövidebb idő alatt minél többet szeretnének látni, esetleg mozgásukban korlátozottak, így hosszabb gyalogos túrát nem tudnának teljesíteni.

A program részvételi díja bruttó 8 000 Ft/óra

A résztvevők száma maximum 4 fő/alkalom

A szakvezetések időpontját, továbbbá a találkozó helyét és minden egyéb részletet (időtartam, érdeklődési kör, speciális igények stb.) telefonon, Biró István tájegységi csoportvezetővel tudják kedves vendégeink egyeztetni a +36-30-475-1785-ös telefonszámon.

Természetesen fenti program, előzetes egyeztetést követően, a Körös-Maros Nemzeti Park további részterületein is igényelhető (további információk a kmnp@kmnp.hu e-mail címen, vagy a +66-313-855, ill. +36-30-303-2589 telefonszámokon érhetők el).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

madarak a Kis-Sárréten
Fotó: Biró István
terepjárós szakvezetés
Fotó: Biró István
Fotó: Biró István