Szünidei Állatmustrák színesítették a nyarat, izgalmas őszi programok a folytatásban

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában ezen a nyáron is Szünidei Állatmustrák keretében igyekeztünk bemutatni a vendégeknek a park állatfajait.

Idén, a szünidő minden vasárnapján, 11 órakor, összesen 10 plusz 1 alkalommal, egy-egy izgalmas állatfaj vagy állatcsoport került bemutatásra. A megadott időpontokban a főszereplő állatok karámjánál, röpdéjénél, állatházánál gyülekező látogatók rengeteg érdekességet ismerhettek meg a Körösvölgyi Állatpark csodálatos élőlényeivel kapcsolatban. Az események remek lehetőséget nyújtottak arra is, hogy a szakmai kollegáktól kérdezhessenek a vendégek. Az állatfajok megfigyelhetőek voltak táplálkozás közben, hiszen kedvenc eleségeikkel csaltuk testközelbe őket. A Szünidei Állatmustrákon idén is több százan vettek részt. A legnépszerűbb állatfajok a szürke farkasok, a fakó keselyűk, az európai bölények, a jávorszarvasok, az aranysakálok és a holló voltak.

Aki netán lemaradt az állatfajok bemutatóiról, ne keseredjen el, mert a Körösvölgyi Állatpark őszi programjai is remek kikapcsolódási, ismeretszerzési lehetőségeket kínálnak.  Íme a kínálat:

Szeptemberi csapatépítő napok az Állatparkban

Szeptember hónap bármely napján Szeptemberi csapatépítő napokra jelentkezhetnek felnőtt csoportok az Állatparkban A program tartalmazza a Körösvölgyi Állatpark egész napos szabad látogatását, csoportos kenuzási lehetőséget, két állatfaj ismertetővel egybekötött látványetetését is. A program előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

Október 4., Kedvenceink Lakomája – Állatok Világnapja

Egész napos, Látványetetéssel egybekötött állatismertetők.

 

Persze nem csak hirdetett programjainkkal, hanem bejelentkezéssel igénybe vehető, az alábbi linken böngészhető szolgáltatásainkkal is sok szeretettel várjuk vendégeinket!

https://www.kmnp.hu/hu/szolgaltatasok-a-korosvolgyi-allatparkban

Helyszín és érdeklődés:

Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság
Körösvölgyi Állatpark
5540 Szarvas, Anna-liget 1.
GPS koordináták: 46º 51’29.39” É 20º 31’ 31.57” K  
Telefon: +36 30 475 1789
E-mail: korosvolgy@kmnp.hu

állatmustra

állatmustra