Rejtélyek a Bagolykapun túl-új nyári nyomozókaland indul

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye nyaranta izgalmas rejtélyek megfejtésére invitálja vendégeit.

A 26 hektáros kastélykertben idén is lehetősége nyílik kalandvágyó látogatóinknak, hogy a park kötetlen bejárása közben fényt derítsenek az állatpark Bagolykapuján túl húzódó rejtélyére.

A június 1-től augusztus 31-ig tartó program keretében mindenki próbára teheti majd kombinatív készségét, és ha elég ügyes, megfejtheti az Állatpark talányát. Az izgalmas kaland egyénileg és csoportban, családdal, barátokkal is kipróbálható. A nyomozás kisgyermekektől az idősekig, bárki számára élvezetes és tanulságos lehet. A megoldás kulcsát, természetesen most is maguk, a Körösvölgyi Állatpark lakói adják az önjelölt nyomozók kezébe, miközben az egyes állomások játszva tanítanak. A tavalyi rejtélyt közel 700 fő fejtette meg a múlt nyár folyamán. Reméljük, hogy idén is sokan belevágnak majd az élmény és az érdekes információk kedvéért. A kaland mellett természetesen a helyes megfejtők között kisorsolandó nemzeti parkos ajándékok és a fődíj, az éves állatparki bérlet is csábító lehet. Kalandra fel! Szeretettel vár mindenkit a Körösvölgyi Állatpark.