Rejtélyek a Bagolykapun túl- Titokzatos lény bukkant fel az Állatparkban

Izgalmas nyomozásra invitáljuk a szabadtéri kalandra vágyó vendégeinket a Körösvölgyi Állatparkba.

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság szarvasi bemutatóhelyén egész nyáron mindenki bekapcsolódhat egy érdekfeszítő rejtély megfejtésébe.

A hatalmas bagolykapun túl ugyanis régóta „suttognak róla a Körösvölgyi Állatpark lakói”, hogy felbukkant az Anna-ligetben egy olyan különleges lény közöttük, aki a legfurcsább, legtitokzatosabb teremtmény, akit valaha láttak. Minden állatparki lakó tud erről a misztikus fajról valami keveset, de egyikük sem ismeri igazán. Vajon ki lehet ő és hol tartózkodhat az Anna-ligetben? Szeretnéd kideríteni?

Ha elszánt vagy, hogy akár farkasszemet nézz, e titokzatos ismeretlennel, akkor a kalandos nyomozás csakis rád vár! Nincs más dolgod, mint az állatpark lakói által megadott nyomokat és információkat követve, az állatpark kötetlen bejárása közben felderíteni a lény tartózkodási helyét, majd ha ez sikerült és elég bátor vagy hozzá, akkor a „megfejtés” szemébe nézni.

Családoknak, baráti társaságoknak kihagyhatatlan nyári kaland, melyet június 16. és augusztus 31. között vehetnek igénybe az állatparkba látogatók. A helyes megfejtéseket a Körösvölgyi Állatparkban elhelyezett gyűjtőládába várjuk. Nyár végén a helyes megfejtések tulajdonosai között értékes nemzeti parki ajándékokat sorsolunk ki. A fődíj szerencsés nyertese pedig Állatparki bérletre számíthat majd.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A programon kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és felügyeletük alatt érkező 18 év alattiak vehetnek részt, valamint önállóan azon 18 év alatti személyek, akik védettségüket igazolják. Ennek meglétét és érvényességét a helyszínen ellenőrizzük. Megértésüket köszönjük.

Plakát