Népszerű Kajla pecsételő pont a Körösvölgyi Állatpark

Hazánk területén több száz népszerű Kajla pecsételő pont várja a kiránduló gyermekeket és családjaikat. A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Szarvason található Körösvölgyi Állatparkja is népszerű helyszíne a Kajla programnak.  

A Kajla kutya figura által fémjelzett kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse hazánk legizgalmasabb családbarát kirándulóhelyeit és arra ösztönözze a fiatal generációt, hogy felkeressék az ország vadregényes tájait, megismerjék Magyarország állat- és növényvilágát, színes bemutatóhelyeit, azt az ezernyi csodás érdekességet, melyek itthon megtalálhatók. A Kajla programról bővebben erre a linkre kattintva lehet tájékozódni: https://kajla.hu/

Az érdeklődők több száz népszerű Kajla pecsételő pont közül válogathatnak. Az iskolás és nemrégiben már az óvodás korosztály részére szóló útlevelekbe az említett helyszínek felkeresésével bélyegzőket gyűjthetnek a nebulók.  

A Körösvölgyi Állatpark is tagja a Kajla Köröknek, így aki, ellátogat a bemutatóhelyre, szintén bővíteni tudja a Kajla útlevélbe gyűjtött bélyegzői számát.

Az állatparkban rengeteg élmény várja a gyerekeket. A több, mint 50 féle Kárpát-medencei állatfaj mellett interaktív tanösvény elemek, állatsimogató, egyedi játszótér, interaktív kiállítás is szerepel a látnivalók között.  Lehetőség van kenuzásra, kerékpározásra is.

A helyszínről bővebb információk ezeken a hivatkozásokon olvashatóak:

https://www.kmnp.hu/hu/korosvolgyi-allatpark

https://kajla.hu/ajanlatok/korosvolgyi-allatpark

 

Fel a túracipőt, elő a hátizsákkal, és indulj útnak!

Szeretettel várunk.

kajla