Miniszteri elismerést kaptak Igazgatóságunk munkatársai

Farkas Sándor az Agrárminisztérium miniszterhelyettese június 3-án, pénteken a Föld Napja alkalmából adott át miniszteri elismeréseket a Vajdahunyadvárában a természetvédelem területén kimagasló tevékenységet végző szakembereknek.

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság négy munkatársa vett át miniszteri elismeréseket.

Dr. Nagy István miniszter úr a Pro Natura Emlékplakettet adományozta

Forgách Balázs, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság tájegységvezetője részére, a Kígyós-Ugrai Tájegység természeti értékeinek megőrzése, élőhelyeinek helyreállítása érdekében végzett munkájáért.

Dr. Nagy István miniszter úr Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott

Boldog Gusztáv László, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrkerület-vezetője részére, akit sokszor Békéscsabán a „Viharsarki Attenborough-ként is emlegetnek. A Tompapusztai löszgyep és a Kígyósi-puszta védelme érdekében végzett több évtizedes, elkötelezett munkájáért és a környezeti nevelés terén végzett tevékenységének elismeréseként.

Kiss Mihály, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság állatgondozója részére, a Kárpát-medence élővilágát bemutató Körösvölgyi Állatpark létrejötte óta végzett lelkiismeretes munkájáért.

Marik Pál, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrkerület-vezetője részére, a Fekete-Körös menti erdők és a Kígyósi-puszta természeti értékeinek felmérése, védelme érdekében végzett több évtizedes lelkiismeretes munkájáért.

Gratulálunk Kedves Kollégáinknak az elismerésekhez!

Fotók: AM