Készüljünk együtt az Adventre és a Karácsonyra!

A hagyományokhoz híven idén is közös adventi és karácsonyi készülődésre várjuk Önöket a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Bihari Madárvártájára.

A program december 3-án, szombaton 10.00 órakor kezdődik.

Ezúttal is sokféle természetes anyagból készítünk majd asztali díszeket, kopogtatókat, karácsonyfa-díszeket és apró ajándékokat. Használunk szárított növényeket, újrahasznosított alapanyagokat, illetve vendégeink megismerkedhetnek az agyagozás és a makramé technikájával.

A kézműves foglalkozás során természetesen szó esik majd az adventi időszakhoz és a Karácsonyhoz fűződő különféle hagyományokról, népszokásokról. A bensőséges hangulathoz kellemes zenével, valamint különféle téli csemegékkel (mézes sütemény, meleg tea, forralt bor) is igyekszünk hozzájárulni. Emellett egyéb meglepetésekkel is várjuk vendégeinket.

Kérjük, hogy a programra előzetesen jelentkezzenek be Tóth Zsuzsannánál a +36 30 687 0816-os telefonszámon. (Erre a kellő mennyiségű alapanyag beszerzése miatt van szükség). A részvételi díj: 3000 Ft/fő. Helyszín: Biharugra, Bihari Madárvárta, GPS koordináták: É: 46° 58’ 32,40” K: 21° 38, 28’89”.

plakát