Folytatódik a ’Ligeti snittek’ fotó- és videópályázat

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság január 30. és szeptember 1. között meghirdetett „Ligeti snittek látogatói szemmel – Amatőr fotó és videó verseny” elnevezésű pályázata jelenleg is tart, melyre továbbra is várjuk a pályaműveket.

Kiemelt célunk a Körösvölgyi Állatpark és az Anna-liget szépségeinek, látnivalóinak, természeti értékeinek egyedi, esztétikus, figyelemfelkeltő, minőséget képviselő bemutatása. Mindenki tisztában van vele, hogy egy fotót, vagy videót bárki el tud készíteni, azonban egy különleges pillanat, jelenet megörökítéséhez a puszta szerencsén kívül nagyon sok türelem, kitartás, és sajátos, egyedi látásmód szükséges.

Legyen szó különleges felszereléssel készült, vagy egyszerű mobiltelefonnal megörökített műről, néhány alapvető formai követelmény betartása mellett szeptember első napjával bezáróan mindenki részt vehet pályázatunkon, melynek fődíja egy családi hosszú hétvége a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Bihari Madárvártáján.

A „Ligeti Snittek látogató szemmel – Amatőr fotó és videó verseny” további részleteiről az alábbi hivatkozáson olvashatnak:

https://www.kmnp.hu/hu/ligeti-snittek-latogatoi-szemmel-amator-foto-es-video-verseny-palyazati-kiirasa

plakát