Folytatódnak az izgalmas szünidei állatmustrák a Körösvölgyi Állatparkban

A nyár hátralévő részében is folytatódnak a vasárnaponkénti szünidei állatmustrák a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

A Körösvölgyi Állatpark egyik fő küldetése, hogy bemutassa a Kárpát-medence jelenleg is itt élő, valamint az egykor őshonos, mára azonban már hazánkból eltűnt, csak történelmi emlékeinkben előforduló állatfajait. Az állatmustrák keretében nemcsak érdekes információkat ismerhetnek meg az érdeklődők az itt élő fajokról, hanem látványetetés keretében testközelből figyelhetik meg az állatok táplálkozását, mindennapos szokásait és viselkedését.

Az állatismertetővel egybekötött látványetetéses bemutatóinkon a nyár minden vasárnapján, 11:00 és 16:00 órakor vehetnek részt az állatpark látogatói. Szünidei Állatmustra programjaink hátralévő időpontjai:

2023. augusztus 20. – Farkas és aranysakál

2023. augusztus 27. – Gímszarvas

A bemutatók megtekintéséhez Körösvölgyi Állatpark belépőjegy szükséges, ami a vadaspark teljes bejárására, valamint a Körös-Maros Nemzeti Park természeti értékeit bemutató interaktív állandó tárlat és a Szertár titkok című időszaki kiállítás megtekintésére egyaránt feljogosít.

A programokra érdemes legalább fél órával a meghirdetett időpont előtt megérkezni.

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!