magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Túzok Vándorkupa - Pályázati felhívás
 
Interreg Román-Magyar pályázat
 
Keressen minket a Facebookon!
             
MEGVÁSÁROLHATÓ!
   
 
Védett természeti területek

Kultúrtörténeti értékek
Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
Hasznos linkek

   

        

                       

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 

          
 

 


   

   

NATURA 2000 fenntartási tervek
 
Fotóstúra a Kis-Sárréten: Kapjuk lencsevégre az ősz színeit!
 
Október 26-27-én fotóstúrát szervez a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság a Kis-Sárréten. A túra kiindulópontja a Bihari Madárvárta.
   
 
Maga a fotóstúra szombaton zajlik, de igény esetén már pénteki érkezésre is lehetőség van. Ebben az esetben – térítés ellenében –, szállást tudunk biztosítani Biharugrán, a Bihari Madárvártában (GPS-koordináták:E 46o58'32.40" K 21o38'28.29"). A program pénteken este egy diavetítéssel egybekötött előadással (workshop) kezdődik a Madárvártában. Amennyiben a résztvevők hoznak magukkal saját maguk által készített fotókat, azokat is szívesen bemutatjuk.
 
Szombaton két szakvezetéses gyalogtúra keretében kaphatják lencsevégre a bihari táj szépségét. Délelőtt a Vátyoni-erdőbe, délután pedig a Biharugrai-halastavakhoz látogatunk el. Az őszi természet számtalan fotótémát kínál: gyönyörűek a színek és változatos a madárvilág.
 
A program részvételi díja 1500 forint, amely étkezést nem tartalmaz. Kérjük, enni- és innivalót és megfelelő felszerelést hozzanak magukkal! Bejelentkezés és további információ a programmal és a szálláslehetőséggel kapcsolatban: Motkó Béla, természetvédelmi őrkerület-vezető, +36-30/277-3514.
 
A fotókat Motkó Béla készítette.
 
 
 
   
 
2018.10.19.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design